Meer dan leren

School is zoveel meer dan 'onderwijs'!

Het gaat immers niet alleen over 'leren rekenen en lezen'.
Gedurende het schooljaar ondernemen we met de leerlingen diverse activiteiten.
Dat betreft niet alleen de bekende vieringen als Sinterklaas en kerst. Daarnaast werken we aan projecten, gaan we op excursie, halen we deskundigen binnen voor gastlessen èn - last but not least - laten de leerlingen hun acteertalenten zien in het Beatrixtheater.

Verslagen en foto's van al deze - en andere - activiteiten zijn per groep te vinden onder de links in het menu 'Groepen'

Veel lees- en kijkplezier!

onderbouw en bovenbouw

Onze groepen zijn verdeeld in twee bouwen: onderbouw en bovenbouw

Bij de onderbouw horen de groepen 1 t/m 4.
Bij de bovenbouw horen de groepen 5 t/m 8.
Elke bouw heeft een bouwcoördinator.
Voor de onderbouw is dat Willeke Mos, voor de bovenbouw is dat nog niet definitief ingevuld.

De leerkrachten overleggen uiteraard regelmatig over allerhande zaken. We kennen daarvoor twee verschillende vergaderingen:  PTV en BTV.
PTV staat voor plenaire teamvergadering. Aan deze vergaderingen neemt het gehele team deel. De directeur zit deze vergaderingen voor.
BTV staat voor bouw teamvergadering. Aan deze vergaderingen nemen de leerkrachten uit de betreffende bouw deel. De bouwcoördinator zit deze vergaderingen voor.

Foto's van activiteiten in de verschillende groepen worden gedeeld met de ouders via Klasbord. Ouders worden uitgenodigd zich aan te melden bij de klas van hun kind(eren) en loggen vervolgens in met de aan hen toegezonden code.

Daarnaast delen we veel van onze foto's via MijnAlbum.
Op de pagina 'Fotoalbum Algemeen' vindt u de links naar de albums.
En natuurlijk zijn de meest actuele plaatjes en berichtjes te volgen via facebook.

en dit zijn onze groepen

groep 1-2A:   juf Annemarie en juf Anita

groep 1-2B:   juf Hilja en juf Anita