Foto-album

We maken op school regelmatig foto's van diverse activiteiten.
Deze worden zo snel mogelijk - soms nog tijdens de activiteit - geplaatst op onze facebookpagina. Hieronder ziet de meest actuele berichten en foto's op onze facebook. Door erop te klikken, gaat u automatisch naar onze facebookpagina.

De foto's bewaren we ook in MijnAlbum. U kunt ze daar naar hartelust bewonderen.
Wilt u een overzicht van de albums van het huidige schooljaar?
Klik dan HIER

We pogen grote zorgvuldigheid te betrachten bij het plaatsen van foto's. Rekening houdend met verzoeken van ouders foto's van hun kind niet te plaatsen. Mocht er desondanks iets mis zijn gegaan, laat het ons dan s.v.p. weten.

Foto's uit de groepen worden geplaatst op Klasbord. Deze zijn alleen toegankelijk voor onze ouders. Zij ontvangen daarvoor desgewenst een code van de leerkracht.

Foto's van vorig schooljaar nog eens bekijken? Onderaan de pagina staan links naar de afgelopen schooljaren.

Veel kijkplezier!

Uit ons archief

Hieronder  links naar foto's van vorige schooljaren: